Crna Gora da doprinese razvoju bezbjednosti u regionu
Ljuljanaj - pukovnik Refsgard

Ljuljanaj - pukovnik Refsgard

Crna Gora da doprinese razvoju bezbjednosti u regionu

Generalna direktorica Direktorata za materijalne resurse, Alma Ljuljanaj sastala se danas sa predstavnikom Ministarstva odbrane Kraljevine Danske, pukovnikom Kurtom Refsgardom.

Pukovnik Refsgard je čestitao Crnoj Gori članstvo u NATO i izrazio nadu da će Crna Gora u narednom periodu dati značajan doprinos razvoju bezbjednosti u regionu.

Generalna direktorica se zahvalila predstavniku Ministarstvu odbrane Kraljevine Danske na sveobuhvatnoj podršci koju Kraljevina Danska pruža Ministarstvu obrane Crne Gore i Vojsci Crne Gore, prvenstveno kroz razvoj informaciono-komunikacionih sistema.

Ljuljanaj i pukovnik Refsgard razgovarali su o modalitetima opremanja Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore, u cilju unapređenja uslova rada zaposlenih.

Uz predstavljanje najboljih iskustava Kraljevine Danske, pukovnik Refsgard se pozitivno  odredio prema predlozima prezentovanim od strane Ljuljanaj i stručnog tima MO i VCG.

Ljuljanaj je izrazila spremnost za organizovanje edukativnih programa i obuka, usmjerenih na podizanje informaciono-bezbjednosne svijesti zaposlenih u Ministarstvu odbrane i Vojsci Crne Gore, za šta je pukovnik Refsgaard ponudio stručnu pomoć Kraljevine Danske.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.