Priveden Aca Lukas, pretukao fotoreportera
Aca Lukas

Priveden Aca Lukas, pretukao fotoreportera

Folk pjevač Aleksandar Vuksanović, poznat kao Aca Lukas, priveden je danas zbog nanošenja povreda fotoreporteru "Srpskog telegrafa", pišu Večernje Novosti.

M. L., fotoreporter tih dnevnih novina, izjavio je za portal Novosti da je do incidenta došlo kod hotela "M".

"Bio sam na zadatku. Vidio sam ga kako pretrčava ulicu... i došao je čovjek i počeo da me bije. Ja sam štitio aparat i vikao sam mu: 'Koji ti je đavo Aco, daj smiri se'. Udario me je 10-ak puta u glavu, u jednom momentu mi se zamaglilo pred očima", rekao je za "Novosti" fotoreporter, dodavši da nije uzvraćao udarce, već da je držao Vuksanovića za ruke.

On je istakao da je uhvatio Lukasa za ruke i da ga je posle razmjene riječi pustio.

"Računao sam, smirio se. Gledao sam gdje mi je aparat, pošto je bio bačen, razbijen, da vidim šta se desilo sa opremom. Odjednom, dobio sam udarac za vrat letvom, drugi udarac sam blokirao rukom. Oteo sam mu letvu i zagradio ga uz ogradu, koja je pukla dok smo se gurali", izjavio je fotoreporter.

"Trebalo bi da nosim povrednu listu u policijsku stanicu Voždovac", dodao je on za beogradski list.

Prema svjedočenju drugog novinara "Srpskog telegrafa", koji je bio na mjestu događaja, Lukas je uzeo letvu sa ekserima i njom udarao Lučića, i istakao da je fotoreporter "zapomagao i molio da prestane".

Kako nezvanično saznaju Novosti, u toku je saslušanje poznatog pjevača.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.