Njukasl: Muškarac naoružan nožem držao taoce, nema povrijeđenih
Foto: Printscreen/Twitter

Okončana kriza

Njukasl: Muškarac naoružan nožem držao taoce, nema povrijeđenih

Policija Njukasla saopštila da je okončana talačka kriza u jednom poslovnom centru u tom gradu. Taoci pušteni, nema povrijeđenih.

Kako su ranije javili britanski mediji,naoružani muškarac ušao je u centar u ulici Kliford oko 8 časova i kao taoce uzeo nekoliko zaposlenih u tom centru. Policija je odmah došla, kao i timovi za pregovaranje i nekoliko kola Hitne pomoći.

Sve okolne ulice su zatvorene, radi predostrožnosti. Evakuisan je i studentski dom, koji se nalazio u blizini, a zatvorena je i metro stanica, javlja BBC, a prenosi B92. 

Prema nekim informacijama, naoružani muškarac je poznat zaposlenima u poslovnom centru i za sada se ovo tretira kao izolovan incident. 

Predstavnik policije izjavio je da je talačka kriza okončana nakon nekoliko sati pregovaranja i da u tom incidentu nema povrijeđenih. On je ponovio da policija ovaj slučaj tretira kao izolovani incident, koji nije povezan sa nedavnim terorističkim napadima u Mančesteru i Londonu. 

Ipak, preplašeni Britanci objavljivali su na društvenim mrežama da u ovom incidentu ima izbodenih, ali je policija to sada demantovala.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.