Za dan pokušao triput da se ubije jer ga je ostavila žena

Bečej

Za dan pokušao triput da se ubije jer ga je ostavila žena

Nakon što ga je supruga ostavila, Bečejac Š. S. (60) je juče tri puta pokušao da se ubije, i nije mu uspjelo.

Kako nezvanično saznaju Večernje novosti, Š. S. se na tragičan korak da sam sebi oduzme život odlučio pošto ga je supruga napustila i otišla u Mađarsku. Iz Mađarske se, iako se on tome nadao, nije vratila.

Očajan zbog toga, u utorak u jutarnjim časovima, zapalio je porodičnu kuću kako bi i on stradao u požaru. Taj pokušaj, međutim, osujećen je, jer su vatrogasci iz Bečeja pravovremeno reagovali i ugasili buktinju. Veće štete na kući nije bilo, a Š. S. je u požaru prošao bez povreda, navodi beogradski list.

Bečejac se, međutim, sa takvim epilogom nije pomirio i odlučio je da sebi život prekrati davljenjem. Sjeo je u automobil i oko 13 časova se zaletio u Tisu.

Mjesto na kojem je automobil završio, međutim, bilo je preplitko, pa je i u ovom, drugom pokušaju samoubistva u nekoliko sati, deblji kraj izvukao - automobil.

Kada mu ni ovaj pokušaj suicida nije uspio, malerozni Š. S. se odlučio i na treći korak. Izašavši iz automobila, krenuo je prema sredini rijeke, kako bi se utopio u dubokoj vodi. I tu je bio neuspješan, jer ga je primijetila patrola policije, koja je pravovremeno reagovala. Jedan od policajaca, kako je potvrđeno “Novostima”, skočio je u rijeku, i izvukao ga, po treći put ga spasavši od željene smrti...

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.