Buksovci o guranju: Milo ne bi pustio da ga Tramp gurne (VIDEO)
The Books of Knjige

Buksovci o guranju: Milo ne bi pustio da ga Tramp gurne (VIDEO)

Organizacija The Books of Knjige u posljednjoj emisiji za ovu sezonu na radiju Antena M govorila je o događaju koji je obilježio ovu nedjelju.

Naravno, to je neodmjereni potez američkog predsjednika Donalda Trampa, koji je rukom "sklonio sa puta" Markovića kako bi bio prvi do generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga.

Autori ove emisije kazali su da cijela planeta priča o ponašanju Trampa, osim Sjeverne Koreje koja priča o Dušku Markoviću jer američkog predsjednika tamo ne podnose.

Oni su za Duška Markovića kazali da je "šizofreničar koji se uvalio Trampu ispred".

"Što se Duško namjestio tamo? Milo ne bi pustio da ga ovaj makne...Đe je našega našao da gura, prvi put smo tamo, kad budemo punopravna članica neće nas gurati.."

Za Trampa su kazali da je lud čovjek pun para i da se igra.

"Crna Gora se raspada, ali kada vidite ko je vodeća svjetska sila, mi smo još gori..."

Kažu da je Crna Gora pogriješila, jer je jedino Rusija dobra.

"Misliš da bi se Putin ovako ponašao prema Mandiću i Kneževiću? Njih tamo niko ne dira, čak ih vode na najbolje ćevape..."

Poslušajte cijelu emisiju ispod, smijeh je zagarantovan: 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.