Turski mediji: Tošić prevario Karleušu (VIDEO)
Foto: Screenshot

Turski mediji: Tošić prevario Karleušu (VIDEO)

Fudbaler Bešiktaša i srpski reprezentativac Duško Tošić osvanuo je u svim turskim medijima sa anonimnom brinetom u noćnom provodu.

Kako prenose Turci provod je bio i više nego razuzdan, a Duško nije krio koliko mu je lijepo u društvu za sada anonimne djevojke, prenosi Informer.

A cijela priča počela je tako što su se fudbaleri Bešiktaša okupili u popularnom klubu kako bi proslavili prvenstvenu pobjedu, a kada je Duško primjetio lijepu brinetu pozvao ju je u 'intimni' separe na spratu.

Kako turski novinari izvještavaju, Karleušin suprug je klub napustio oko pet sati ujutru, a sa njim u kolima odvezla se i anonimna djevojka.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.