Nove opcije na Fejsbuku
Ilustracija

Za mobilne aplikacije

Nove opcije na Fejsbuku

Nove opcije mobilne Fejsbuk aplikacije donose neke vizuelne promjene i neke malo bitnije.

Fejsbuk mobilna aplikacija sprema neke promjene, gdje su jedne čisto kozmetičke prirode, poput redizajna Like, Share i Comment dugmadi, a druge su više funkcionalne prirode, gdje će vam u App Settings biti omogućeno da čuvate video zapise u keš memoriji za gledanje offline. 

Nova dugmad zadržavaju iste oblike ispruženog palca, balončića i strelice koji su dobro poznati, s tim što sada više nisu ispunjeni bojom, te su zbog manjeg kontrasta sa pozadinom malo teži da se vide, ali zato je tu tekst ispod njih da to ispravi.

Takođe se nova opcija pojavila u App Settings dijelu, koja vam omogućava da spremite video snimke za offline gledanje, za one koji nisu onemogućili autoplay na video zapisima, što bi vam preporučili da uradite.

Kompanije kao što su Google i Fejsbuk uvijek testiraju opcije i izmjene koje ne dodju odmah do svih korisnika, neke čak ni ne objave poslije testa prenosi androidpolice. Ako primijetite nešto drugačije na vašoj aplikaciji javite nam.

Mondo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.