Kod Virpazara pronađena živa i zdrava Marija Drešaj

Jutros

Kod Virpazara pronađena živa i zdrava Marija Drešaj

Marija Drešaj iz sela Drešaj - Tuzi pronađena je danas kod Virpazara, saznaje portal Kodex.

 Marija, čiji je nestanak porodica prijavila 17. marta, pronađena je živa i zdrava.

Kako saznaje Kodex, Marija je pronađena ispod kuća Stijepovića par stotina metara udaljenih od hotela Vir u Virpazaru.

Policija je pronađenu Drešaj odvezla u Urgentni centar gdje je konstatovano da pored malokrvnosti nema ozbiljnijih zdravstvenih tegoba pa je otpuštena kući  gdje je već sa svojom porodicom.

Ona je nestala u petak oko devet časova u blizini očne ordinacije “Lens” u podgoričkom naselju Blok 5.

U prijavi policiji njen suprug Đon Drešaj naveo je da je izašla iz njegovog auta u Ulici Blaža Jovanovića, nakon čega je više nije vidio.

Šest dana nakon nestanka porodica je iz Uprave policije dobila informaciju da je ona posljednji put viđena u Virpazaru gdje ju je odvezao taksista.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.