Saznajte koja je najbolja poruka koju možete poslati nakon seksa za jednu noć
Ilustracija

Saznajte koja je najbolja poruka koju možete poslati nakon seksa za jednu noć

Poslije neočekivanog seksa sa partnerom koga ste upoznale te večeri često dolaze i griža savjest i nedoumica povodom toga šta je sljedeći korak.

Novo istraživanje pokazuje da čak 35 odsto žena ima veliki osjećaj krivice poslije seksa za jednu noć, a kao savršen način da taj osjećaj nestane nameće se jednostavna poruka koja glasi: "Da li si slobodan u petak?" 

Krivica kod žena se najčešće događa zbog činjenice da su navikle da od muškarca očekuju više od kratkoročnog flerta, pa im seks za jednu noć izaziva stid i neispunjenost. 

Kad žena uvidi da je seks za jednu noć bio samo uvod u nešto više, najčešće dobijete poziv za nov susret… i još seksa, naravno.

Super žena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.