Potvrđeno da je Vojinović ubijen

Više tužilaštvo

Potvrđeno da je Vojinović ubijen

Rezultati vještačenja stručnjaka danilovgradskog Forenzičkog centra preokrenuli su smjer istrage pokrenut nakon što je 29. decembra prošle godine, kod Krivog mosta u Podgorici, poginuo Pljevljak Miloje Vojinović.

Njihovi nalazi, kako je za TV Vijesti zvanično saopšteno iz Višeg tužilaštva, ukazuju da je Vojinović ubijen u eksploziji bombe, a ne da je stradao zbog nestručnog rukovanja eksplozivom, kako je policija ranije sumnjala.

"Nakon analize vještačenja Forenzičkog centra i ostalih prikupljenih dokaza od strane Tužilaštva, ocijenjeno je da je u konkretnom slučaju izvršeno krivično djelo ubistvo na štetu M.V. od strane NN lica, sa kojih razloga će Uprava policije podnijeti krivičnu prijavu protiv nepoznatog izvršioca zbog krivičnog djela ubistvo", saopštili su iz Višeg tužilaštva.

Podsjetimo, do ubistva je došlo kada je Vojinovićev automobil „tojota rav 4″, eksplodirao u vožnji, krećući se Ulicom Vukašina Markovića u Podgorici, u blizini Krivog mosta. 

Policija je tada saopštila da je pored izgorjelog vozila pronađen kilogram, kako su naveli, vojnog eksploziva, za koji se sumnja da ga je stradali prevozio.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.