Prsluci ove sezone MUST HAVE komad
Foto: chiefglammy.com

Opet u modi

Prsluci ove sezone MUST HAVE komad

Pred nama je godina prepuna iznenađenja i veoma kul modnih trendova. Modni trend koji ćemo zasigurno ponovo vidjeti ove godine na mnogim damama su prsluci - komad koji su naše mame obožavale, mi smo ga furali kao klinci, a onda ga je modna industrija progutala. Jedina razlika je u tome što će se ovog puta furati dugački prsluci.

Dugački prsluci su vladali modnim pistama i londonskim ulicama prije tri godine, nakon Diorove kolekcije za jesen/proljeće.  Kombinacija prsluka i blejzera je trend bez kojeg, kako objašnjavaju modni znalci, ove godine neće moći da se diše.

Kao i prije tri godine, tako ni sad nema neko određenog pravila kad je boja u pitanju. Sve boje su dozvoljene, razne vrste materijala, može da se kombinuje u svakodnevnim prilikama, kao i za večernje varijante.

Među poznatim damama koje su redovno nosile dugačke prsluke su Viktorija Bekam, Nikol Šerzinger, sestre Kajli i Kim Kardašijan, Kejt Hadson, Džesi Džej i mnoge druge.

Ukoliko ste sačuvali u svom ormanu prsluk od prije mnogo godina, vrijeme je da ga izvadite iz ormana, ispeglate i da spremni uđete u predstojeću proljećnu sezonu.

 

Noizz.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.