Svetosavski bal 5. februara u Podgorici

Svetosavski bal 5. februara u Podgorici

Svetosavski bal, u svom obnovljenom izdanju biće organizovan 5. februara u Podgorici.

Stara i dobra tradicija grada Podgorice i njenih žitelja se nastavlja, a ta tradicija je upravo oličena a i obnovljena u Svetosavskom balu.

- Još sa početka dvadesetog vijeka, sav se vjerni narod toga vremena u Podgorici, zajedno sa svojim narodnim prvacima, pastirima i arhipastirima okupljao nakon prethodno održanog niza svetosavskih svečanosti, organizujući tim povodom Svetosavski bal, koji je na jedan najljepši način - baš kao i sada, naposlijetku zaokruživao proslavljanje i poštovanje Svetoga Save, kroz zajednicu, kroz sabornost, kroz pjesmu i veselje- podsjećaju organizatori.

​Ovoga puta, Svetosavski bal, u svom trećem obnovljenom izdanju u 21. vijeku,  po organizaciji i sadržaju nadmašuje sam sebe, pa se kulturni i zabavni program Svetosavskog bala čini zaista izvanrednim i avangardnim.

​Ovogodišnji program Svetosavskog bala čine: gudački kvartet pod vođstvom koncert majstora g. Vilija Ferdinandija, prof solo pjevanja Tijana Blečić i prof klavira Anđela Đurović
i plesni klub ''Sonrisa''

Za sjajnu atmosferu pobrinuće se renomirani pjevači : Bane Nedović, Igor Đurović kao i ekskluzivni gost večeri, jedan od najvećih izvođača na ovim prostorima : Miroslav Ilić.

​Svetosavski bal će se održati u svečanoj sali ''Imanja Knjaz'', u nedjelju, 5. feburara sa početkom u 20 časova.

Ulaznice za Svetosavski Bal možete kupiti u Suvenirnici Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.