Ispala i prva teniserka svijeta Anđelik Kerber
Foto: AA

Nastavlja se serija iznenađenja u Melburnu

Ispala i prva teniserka svijeta Anđelik Kerber

Najbolja teniserka svijeta Anđelik Kerber završila je učešće na prvom Grend slemu sezone u osmini finala.

Nakon iznenadne eliminacije prvog igrača svijeta Endija Mareja iznenađenje se prenijelo i na žensku konkurenciju. 

Njemicu, koja je branila trofej u Melburnu, pobijedila je 35. teniserka svijeta Vandevej u dva seta, 6:2, 6:3.

Vandevej će u četvrtfinalu igrati protiv španske teniserke Garbinje Mugurusom koja je sa 6:2, 6:3 u setovima pobijedila Soranu Kirsteu iz Rumunije.

U četvrtfinalu će igrati i Venus Vilijams (36) koja je uspjela savladati njemačku teniserku Monu Bartel sa 6:3, 7:5 u setovima. Ona će u četvrtfinalu igrati protiv Ruskinje Anastasije Pavličenkove koja je u osmini finala pobijedila svoju sunarodnicu Svetlanu Kuznjecovu sa 6:3, 6:3 u setovima. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.