Mel Gibson proglašen za najboljeg režisera
Mel Gibson

Lijep početak godine

Mel Gibson proglašen za najboljeg režisera

Film "Greben spasa" čiju je režiju potpisao Mel Gibson, donio je holivudskom glumcu titulu najboljeg režisera u 2016.

Nagradu za najboljeg režisera u protekloj godini primio je, u ime laureata, producent Bil Mekanik.

"Trebalo mi je 15 godina da napravim ovaj film. Mel će biti veoma srećan zbog ove nagrade. Oduvijek sam smatrao da je on najbolji izbor za ovaj film, ali je moju ponudu prihvatio tek nakon dugog ubjeđivanja. Mislim da je bilo veoma važno da se ovaj film snimi, jer smo temi pristupili otvorenog uma, što je metod koji je često stran holivudskim režiserima", reako je producent.

Svakako, lijep početak godine za Gibsona, posebno ako se uzme u obzir da je u proteklih nekoliko godina Gibson punio novinske stubce zbog burnog raskida sa bivšom djevojkom, ali i skandala kada je pijan vrijeđao policajce i Jevreje.

Ako se po jutru dan poznaje, ovo je njegova godina.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.