Đoković stigao u Dohu: Nezgodan žrijeb za početak 2017.
Novak Đoković

Đoković stigao u Dohu: Nezgodan žrijeb za početak 2017.

Srpski teniser Novak Đoković stigao je u Dohu i dobio protivnike na prvom ATP turniru u 2017. godini.

Đoković, koji je postavljen za drugog nosioca, turnir u Kataru počeće sa Jan-Lenardom Štrufom, trenutno 63. igračem na svijetu, dok ga u drugom kolu čeka pobjednik duela Orasio Sebaljos – Florijan Majer, prenosi B92.

Novak neće imati jednostavan put do finala – četvrtfinale donosi mu vjerovatno Kipranina Markosa Bagdatisa, a u polufinalu bi mogao da se sastane sa Ivom Karlovićem ili Davidom Gofanom.

Srbin i Hrvat su se i prije dvije sezone borili za finale u Dohi, kada je ‘Doktor Ivo’ ostvario drugi trijumf u trećem međusobnom duelu. 

"Uzbuđen sam što ću sezonu početi na tako posebnom turniru", rekao je Đoković po dolasku u Dohu, gdje brani titulu. 

Prvi nosilac je Endi Mari, koji se na startu sastaje sa Žeremijem Šardijem – potom mu slijede Matje ili Džerald Melcer, zatim Kolšrajber, a onda najverovatnije Conga ili Berdih. 

Turnir u Dohi igra se za nagradni fond od 1.334.270 dolara.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.