Održan dobrotvorni koncert „Koračajmo humano“

Održan dobrotvorni koncert „Koračajmo humano“

U ponedjeljak veče u Nikšićkom pozorištu održan je veliki novogodišnji koncert Fondacije AKTER i Umjetničkog centra „Korak“ pod sloganom „Koračajmo humano“.

Filip Jovanovski, predsjednik Upravnog odbora fondacije AKTER, istakao je u svom obraćanju da se koncert organizuje u svrhu prikupljanja dobrotvorne pomoći za socijalno ugrožene porodice.

„Večeras osjećam radost, zato što ste pokazali da imate veliko srce. Za svaku kartu koju ste kupili, nahranili ste jednog gladnog dječaka ili djevojčicu. Fondacija AKTER vas poziva da nam se pridružite u brojnim humanitarnim akcijama koje su pred nama“, kazao je Jovanovski.

Preduzeće „Ramel“ podržalo je predstojeću humanitarnu akciju donacijom od 20 paketića za djecu iz socijalno ugroženih porodica.

Umjetnički centar “Korak” izveo je brojne folklorne koreografije, u kojima je učestvovalo dvije stotine igrača, svih uzrasnih kategorija. Autor koncertnog programa bila je direktorica Centra, Žana Delibašić Raičević.

Koncert „Koračajmo humano“ organizovan je u okviru Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću za mjesec decembar.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.