Kvitova operisana, slijedi pauza najmanje tri mjeseca
Petra Kvitova

Poslije napada

Kvitova operisana, slijedi pauza najmanje tri mjeseca

Češka teniserka Petra Kvitova operisana je poslije napada nožem od provalnika i najmanje tri mjeseca biće van terena kako bi se oporavila od povrede ruke.

Kvitova je hitno operisala tetivu lijeve ruke u zahvatu koji je trajao tri sata i 45 minuta.

"Operacija je prošla u najboljem redu, ljekari su sanirali oštećenja tetiva i nerava. Kvitova će da nosi gips najviše osam nedjelja i neće smjeti ništa da nosi lijevom rukom tri mjeseca", saopšteno je iz tima 11. teniserke svijeta.

Povratak Kvitove očekuje se u aprilu, što znači da će biti spremna tek za sezonu na šljaci.

Dvostruka osvajačica Vimbldona juče je napadnuta nožem u svojoj kući u češkom gradu Prostejovu, a provalnik je od nje ukrao oko 160 eura.

Tanjug

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.