Da Herceg Novi opet postane ono što je nekada i bio – jedan od najvećih turističkih centara
Aleksa Bečić

Bečić čestitao Dan opštine

Da Herceg Novi opet postane ono što je nekada i bio – jedan od najvećih turističkih centara

Aleksa Bečić je u svoje ime i u ime Demokrata čestito svim građanima Herceg Novog 28. oktobar, Dan opštine, uz želju da Novi, konačno, opet postane ono što je nekada i bio – jedan od najvećih turističkih centara u ovom dijelu Evrope, sa stanovnicima koji su imali veoma visok standard života.

"Na nedavno održanim izborima, građani Novog su nadmoćnom podrškom opozicionim političkim subjektima nedvosmisleno pokazali šta misle o vlasti koja ih već nekoliko decenija vuče ka dnu. Za Demokrate i mene lično ne postoji dilema: crnogorska obala se mora sačuvati i valorizovati na drugi način, a ne davanjem u ruke “strateškim partnerima”, kojima tragovi, ako im se uopšte mogu i otkriti, obično vode do nekih “domaćih investitora”, navodi Bečić. 

Prema njegovim riječima, grad pod Orjenom mora postati prepoznatljiva destinacija, sa bogatijom turističkom ponudom, jer postoje sve pretpostavke da se odgovornim upravljanjem to i desi.

"Ništa manje vrijedna pomena i čuvanja jeste bolnica u Meljinama, kojoj se na svaki način mora pomoći da stane na noge. Demokrate i ovom prilikom obećavaju Novljanima da će sve učiniti da ne dođe do gašenja meljnske bolnice. Uz očekivanje da ćete možda već i sljedeći svoj dan slaviti uz odgovorniju i stručniju vlast, Novljanke i Novljani, još jednom, srećan vam Dan opštine", zaključio je Bečić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.