Poslije promjene ishrane njeno lice se potpuno očistilo (FOTO)
Foto:Thinkstock

Dokaz da je moguće

Poslije promjene ishrane njeno lice se potpuno očistilo (FOTO)

Veganski način ishrane dobio je veliki plus nakon što je jedna korisnica sajta Reddit pod imenom Lennonator objavila fotografije prije i poslije šeset mjeseci.

Ona je fotke objavila pod naslovom „Šest mjeseci veganstva“, koje pokazuju veganstva“,  nevjerovatnu razliku na njenom licu zbog,kako je otkrila, promjene u ishrani.

Djevojka je objavila dvije fotografije svog lica: jednu na kojoj je njena koža prekrivena aknama i druga na kojoj je njeno lice potpuno čisto, snimljeno pola godine nakon što se odlučila za vegansku ishranu.

Rijetko sam se fotografisala, jer sam mrzjela kako izgleda moja koža. Probala sam svako moguće rješenje.ali ništa nije pomoglo. U trenutku nastajanja prve fotografije sam bila vegetarijanac ali i dalje sam jela mliječne proizvode. U vrijeme nastajanja druge fotografije  sam već tri mjeseca na potpuno biljnoj dijeti. Nakon nekoliko nedelja sam počela da primjećujem razliku odnosno da akne nestaju – objašnjava djevojka nadimka Lennonaor.

Vrlo je važno ono što unosimo u organizam i to se i te kako vidi na našem tijelu i licu .Zaključuje djevojka, a prenosi Smartshopperteam.







 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.