Anđelinu Džoli FBI saslušavao 4 sata!
Anđelina Džoli

Drama se nastavlja

Anđelinu Džoli FBI saslušavao 4 sata!

Bred Pit sarađuje s Odjeljenjem socijalne službe za djecu i porodicu u Los Anđelesu u istrazi zbog incidenta 14. septembra u kom je navodno fizički i verbalno napao svog 15-godišnjeg sina Medoksa.

FBI je sada proširio istragu i na navodne incidente s Anđelinom Džoli i ostalom Pitovom djecom, kako bi utvrdili “istoriju ponašanja” slavnog glumca. 

Zbog te odluke, Anđelina Džoli je provela četiri sata na saslušanju u Birou. 

Iako je Pit poricao da je bilo kada fizički povrijedio svoju djecu, socijalna služba je do daljeg djecu na staranje dodjelila Anđelini.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.