Ministarstvo prosvjete traži konsultante za nadzor radova na faklutetima

Oglas će biti otvoren do 10. oktobra

Ministarstvo prosvjete traži konsultante za nadzor radova na faklutetima

Ministarstvo prosvjete raspisalo je oglas za angažovanje konsultantske firme za izradu tehničke dokumentacije i nadzor radova na fakultetima.

Crna Gora je za HERIC projekat “Visoko obrazovanje i istraživanje za inovacije i konkurentnost“ od Međunarodne banke za obnovu i razvoj (IBRD) dobila kredit u iznosu od 12 miliona eura.

Ministarstvo prosvjete namjerava da dio sredstva iz tog kredita izdvoji za plaćanje konsultantskih usluga po ugovoru za tehničko projektovanje i radi nadzora fakulteta.

Planirani rok za završetak tehničkog projekta je dva mjeseca, a za nadzor rada fakulteta četiri mjeseca od dana potpisivanja ugovora sa izabranim izvođačem.

Ministarstvo prosvjete je pozvalo kvalifikovane konsultantske kompanije da izraze svoju zinteresovanost za pružanje usluga.

Zaintersovani konsultanti moraju dostaviti informacije koje ukazuju na to da su kvalifikovani za obavljanje usluga.

Oglas će biti otvoren do 10. oktobra.

Rtcg/Mina

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.