US Open: Raonić ispao, Đoković na Južnog
Miloš Raonić

Četvrti dan

US Open: Raonić ispao, Đoković na Južnog

Šesti nosilac Miloš Raonić eliminisan je četvrtog dana US Opena.

Bolji od Kanađanina poslije više od tri i po sata borbe bio je domaći teniser Rajan Herison, prenosi B92.

Trenutno 120. igrač na ATP listi savladao je momka crnogorskog porijekla iako je izgubio prvi set, bilo je 6:7(4), 7:5, 7:5, 6:1.

Herisonu je ovaj plasman u treću rundu US Opena najveći uspjeh na nekom Gren slem turniru. 

On će u šesnaestini finala igrati sa Kipraninom Markosom Bagdatisom, koji je takođe eliminisao nosioca, ali 32. Benou Pera. 

U međuvremenu, rivala u trećoj rundi dobio je i Novak Đoković. Njemu će u petak jubilarni deseti put rival biti 34-godišnji Rus Mihail Južnij. 

Problema nije imao Gael Monfis koji je u tri seta nadigrao Satrala, dok je Nikolas Almagro igrao dva taj-brejka dok nije slomio Kuevasa. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.