Nema dokaza da je Jovanovića ubila italijanska mafija
Milivoje Katnić

Katnić saopštio

Nema dokaza da je Jovanovića ubila italijanska mafija

Izvještaj privatnog detektiva koji je prije tri mjeseca dostavljen Specijalnom državnom tužilaštvu ne sadrži činjenice koje upućuju na dokaze da iza ubistva glavnog i odgovornog urednika Dana Duška Jovanovića stoji italijanska mafija, saopštio je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić.

Tužilaštvo, imajući u vidu da izvještaj opisuje način i ukazuje na izvršioce ubistva glavnog i odgovornog urednika lista Dan Duška Jovanovića, preduzima mjere i aktivnosti na provjeri kredibiliteta sadržine izvještaja”, rekao je Katnić Pobjedi.

Predmet nosi oznaku tajnosti pa nije saopšteno ko je sve saslušan i ko je detektiv koji je radio nalaz.

List navodi da se iz odgovora Katnića zaključuje da je ipak, riječ o pojedincu, a ne kako je to medijima plasirano „renomiranoj beogradskoj agenciji".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.