Foto konkurs Telenora: Najbolja fotografija biće nagrađena iPhone SE telefonom

“Capture the Adventure“

Foto konkurs Telenora: Najbolja fotografija biće nagrađena iPhone SE telefonom

Telenor poziva svoje korisnike da sačuvaju fotografiju putem digitalnog servisa Capture a Telenorov žiri nagradiće najbolju novim iPhone SE telefonom.

Kompanija Telenor organizuje foto konkurs “Capture the Adventure“, koji će trajati od 22. avgusta do 22. septembra.

Telenor poziva svoje korisnike da sačuvaju fotografiju putem digitalnog servisa Capture, i link do tako sačuvane fotografije pošalju uz prijavu objavljenu na sajtu www.telenor.me.

Druženja, pejzaži, zanimljive situacije i inspirativni trenuci mogu se naći na fotografiji, a Telenorov žiri nagradiće najbolju novim iPhone SE telefonom.

Telenor je napravio digitalni servis Capture kako bi omogućio čuvanje i jednostavan pristup fotografijama i video zapisima putem interneta, u svakom trenutku i sa bilo kojeg uređaja -  računara, tableta ili mobilnog telefona.

Osim osnovne funkcije čuvanja fotografija i video zapisa, Capture nudi i mogućnost kreiranja foto i video priča koje korisnici mogu podijeliti sa prijateljima putem direktnog linka.

Servis Capture jednostavan je za korišćenje, a može se aktivirati putem aplikacije ili portala Moj Telenor, kao i preuzimanjem Capture aplikacije direktno sa marketa i praćenjem uputstva.

Osim besplatnog prostora za čuvanje fotografija i video zapisa, Telenor svojim korisnicima nudi i besplatan internet saobraćaj za korišćenje aplikacije Capture, do kraja 2017. godine. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.