Tinejdžer  jurio Pokemone, pa snimio seks u kancelariji (Video 18+)

"Nestašan par"

Tinejdžer jurio Pokemone, pa snimio seks u kancelariji (Video 18+)

Tinejdžer u Dominikanskoj republici jurio je za Pokemonima, ali je naletio na "nestašan par" u jednoj od kancelarija konsultantske firme.

Mladić je snimio eksplicitnu scenu u kancelariji konsultantske firme u Santo Domingu, prenosi Mondo.

 Video je postao viralan, a žena iz videa je navodno sekretarica Dijana Paulino.

Ona je podnijela tužbu policiji nakon što je imenovana na društvenim mrežama.

Lokalnoj televiziji je rekla: "Bila sam šokirana. Nemoguće da su mene povezali sa ženom na snimku. Svako ko me poznaje zna da to nikako ne mogu biti ja."

Ona je navela da je nakon incidenta morala da se zaključa u stanu, isključi telefon i ugasi Facebook nalog.

Firma u kojoj je video snimljen je saopštila da sprovodi istragu, a i da su osobe koje su imale seks u kancelariji identifikovane.

Portparol je rekao da je to što se desilo protiv moralnih i etičkih vrijednosti firme.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.