Sedam idealnih frizura za plažu
Ilustracija

Pristaju baš svima

Sedam idealnih frizura za plažu

Bilo koja od ovih 7 frizura osvježiće tvoj ljetnji izgled.

Mokri izgled 

Mokra zalizana kosa najjednostavniji je luk za plažu, a ovu frizuju možemo vidjeti na svim plažama i pogodna je za svaku dužinu kose. 

Morski talasi 

Ljepotice poput Blejk Lajvli 'isfurale' su morske talase (eng. beach waves) koje najbolje pristaju ženama sa srednje dugom i dugom kosom. 

Klasična punđa 

Žene s poludugom kosom lako će kosu svezati u klasičnu nisku ili srednje visoku punđu. 

“Top knot” punđa 

Ako imate dugu kosu, ležerno svezana niska punđa možda vam neće odgovarati zato što će zbog količine i težine kose padati na vrat i smetati vam. Isprobajte popularnu punđu koja se veže na vrh glave i koja će ukrotiti vašu kosu. 

Pletenice 

Jedna ili više njih, tanko ili deblje ispletena – same izaberite! Pletenice su jedna od najpopularnijih ljetnih frizura na plažama. 

Visoki konjski rep 

Najpraktičnija verzija vezanja repa u svojoj letnoj verziji može biti maksimalno 'neuredna' stoga se ne zamarajte kosom koja strši. 

Kamuflaža 

Ukoliko se uopšte ne želite zamarati kosom tokom boravka na plaži, možete se zakamuflirati maramom, turbanom ili šeširom.

Cosmopolitan.rs

 
 
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.