Minhen: Napadač se ubio pred očima policije

Ubio devet, a ranio 27 ljudi

Minhen: Napadač se ubio pred očima policije

Njemac iranskog porijekla koji je sinoć u Minhenu ubio devet, a ranio 27 ljudi, izvršio je samoubistvo pred očima policajaca, saopštila je danas minhenska policija.

Kako se navodi, napadač (18) je sinoć oko 20.30 naišao na jednu policijsku ekipu, prenio je "Špigl".

Kada su mu se policajci obratili, on je izvadio oružje i upucao se.

Prethodno je policija saopštila da se napadač ubio i da je njegovo tijelo pronađeno na kilometar udaljenosti od tržnog centra Olimpija.

Policija je takođe u saopštenju objasnila zbog čega je sinoć građane upozoravala, iako je napadač već bio mrtav.

Indicije o postojanju drugih napadača, kao i brojni pozivi policiji, kojih je sinoć bilo preko 4.000, o drugim događajima u gradu, morali su biti provjereni i tek potom isključeni, saopštila je policija.

Tanjug

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.