Evo kako da kombinujete crvene pantalone (FOTO)

Hit

Evo kako da kombinujete crvene pantalone (FOTO)

Ako volite upadljive, efektne kombinacije onda se u vašem ormaru ovog ljeta moraju naći crvene pantalone. Kada god želite da budete atraktivni, da privučete pažnju i osjećate se odlično i samouvjereno u onome što nosite upravo crvene pantalone biće tu da vam daju takav zavodljiv izgled.

Zna se da je crveno crna kombinacija nepogrešiva, te uz crvene pantalone obucite jednostavnu, a ipak atraktivnu crnu majicu koja je osvježena efektnim, dugim resama koje će vam dati lepršavi, razigrani izgled u uvijek aktuelnom rok stilu.

20160723085438202158

Kosu zavežite u messy punđu, stavite čoker ogrlicu,  crveni karmin i spremni ste za provod do ranih jutarnjih sati. Za dobar izgled je zaista potrebno malo, jer, što su kombinacije jednostavnije, to su zapravo mnogo efektnije!

20160723085455973173

Neka vrhunac vašeg izgleda budu zanimljivi aksesoari, a naš izbor su elegantne crne sandale i atraktivna tašnica ukrašena sitnim nitnama u obliku bodljica.

20160723085506478878

One će na savršeni način ispratiti cijelu vašu kombinaciju, a ako uzemo u obzir sve crne komade, vaše omiljene crvene pantalone će još više doći do izražaja!

Vjerujemo da ćete u ovakvoj kombinaciji prosto zablistati.

Nezavisne novine

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.