Tajna sreće u jednoj rečenici: Oni su braku  70 godina
Odri i Kristofer

Harmonija i ljubav

Tajna sreće u jednoj rečenici: Oni su braku 70 godina

Kristofer (94) i Odri (92) Hačinson proveli su dugih 70 godina u srećnom braku, a nedavno im je i kraljica Elizabeta II poslala telegram sa čestitkama, jer je zaista prava rijetkost da parovi ostanu tako dugo zajedno. Njih dvoje se i dalje vole, smiju se i drže se za ruke, a tajnu je novinarima otkrio simpatični djeda, inače vojni veteran.

Ovaj par iz Velike Britanije sedam decenija živi u harmoniji i imaju petoro djece. Danas žive u maloj kući pokraj mora i najbolji su dokaz za sve one koji ne vjeruju da prava ljubav postoji. 

Njih su novinari posjetili prije nekoliko dana, kada su proslavili godišnjicu, i pitali su ih ono što sve zanima - koja je tajna ljubavi koja traje čitavog života? 

"Oženi lijepu i pametnu ženu", kratko je posavjetovao Kristofer sve muškarce, dok je Odri dodala da su oni sve ove godine opstali zbog tolerancije. I sa njene i sa njegove strane. Dakle, ljepota, i fizička i mentalna i tolerancija, u tome je tajna.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.