Bosanka Džejla Ramović pobjednica šoua
Džejla Ramović

Publika odlučila

Bosanka Džejla Ramović pobjednica šoua "Neki novi klinci" (VIDEO)

Džejla Ramović, trinaestogodišnja djevojčica iz Goražda pobjednica je prve sezone muzičkog takmičenja "Neki novi klinci". Džejla je trijumfovala na sceni "Granda" uprkos tome što je nastupila sa povrijeđenom nogom, a sva tri njena finalna nastupa oduševila su publiku u regionu.

Drugoplasirani je bio makedonac Menil Velioski, dok je na trećem mjestu završio Nermin Handžić, talentovani dječak iz Tešnja. Četvrto mjesto zauzela je Valentina Kuzmanović četrnestogodišnja djevojčica moćnog glasa iz Kruševca.

Pobjednica prve sezone emisije "Neki novi klinci" dobiće dvije pjesme koje će snimiti za produkciju Grand.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.