Evo kako da zaustavite rast benignih tumora
Ilustracija

Tajne ruske medicine

Evo kako da zaustavite rast benignih tumora

Naš organizam sam po sebi ima jake mehanizme za odbranu, ali nije naodmet, kada do bolesti već dođe, uz ljekarsku terapiju dodati i prirodnu.

Koju god vrstu tumora da čovek ima, najvažnije od svega je da mu je imunitet jak. 

Benigni tumori mogu biti koštani, meki vodeni, površinski ili unutrašnji. Neki su operativni, neki ne. Nekima smetaju, nekima ne. Najbitnije je da ne rastu, to jest, da se ne uvećavaju. Ovo su tri najefikasnija prirodna načina za sprečavanje njihovog rasta. 

GLINA 

Glina može da se kupi u svakoj apoteci. Vrlo je djelotvorna na svim vrstama spoljnih izraslina koje su definisane kao benigni tumori. Korišćenje je vrlo prosto, ali je zaista potrebno biti uporan. 

Na čistu gazu stavite dva prsta debeo sloj gline koju ste prije toga razmutili sa vodom i doveli je na gustinu, recimo, pavlake. Takve obloge stavljajte najmanje tri nedjelje svako veče pred spavanje na problematično mjesto. Ujutro će glina biti suva, a mjesto nemojte ispirati vodom niti kvasiti dok tretman traje, već ga samo obrišite, blago istrljajte suvom krpom da biste skinuli ostatke gline. 

Poslije tri nedjelje pauzirajte nedjelju dana, pa ponovite proceduru. 

KROMPIR 

Izrendati jedan kilogram neprskanog krompira, procijediti ga kroz sterilnu gazi (malo pomalo, ne sve odjednom) u staklenu teglu koju ste prije toga sterilisali na pari. U taj sok stavite pola kilograma meda i pola kilograma sitnog bibera. Zamotajte u krpu i ostavite na tamno mjesto da odstoji jedan dan. Teglu prije upotrebe protresite, izmućkajte, pa jednu kašiku smješe stavite na gazu i previjte problematično mjesto. Prespavajte sa tim. Teglu držite u frižideru.
Ovaj tretman nema vremensko ograničenje, dakle po ovom receptu možete obloge spremati dokle god mislite da vam je potrebno. Najbolje rezultate daje kod mekanih i vodenih izraslina. 

BUNDEVA 

Zdravu neprskanu bundevu srednje veličine dobro operite, isijecite na što sitnije komade i kuvajte je dok se ne pretvori u kašu. Kašu ohladite i u nju sipajte jedan kilogram crnog brašna. Sve izmiješajte, stavite u čistu teglu.Ovim postupkom nastaje smješa nalik masti, kojom bi trebalo da mažete oboljelo mjesto barem tri puta dnevno. Djelotvorna je prevshodno kod kod unutrašnjih izraslina na mekim tkivima (jajnici, materica, grlo, stomak…).

Sputnjik/b92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.