Ova tri znaka u horoskopu su ubjedljivo najgora za vezu
Ilustracija

Teško vama ako ste sa njima

Ova tri znaka u horoskopu su ubjedljivo najgora za vezu

Da li ste i vi među njima?

Škorpija 

Ovo je primjer ekstremnih ljubomornih scena. I ne samo da je riječ o ljubomori koja stvara nepodnošljivo peckanje u želucu, već je uključena igra strasti i uzbuđenja. Ljubomora Škorpiji ponekad, priznale one to ili ne, dođe kao afrodizijak. U stanju su da naprave scenu kakavu ni Tarantino ne bi smislio u svom scenariju. 

Bik 

U ovom slučaju se radi o jednom koktelu posesivnosti sa primjesama ljubomore. Nije li to isto, zapitaćete se. Ne baš. Bik voli da prisvaja stvari, ali i ljude i ne obazire se na konkurenciju. Ono što je njegovo mora biti samo njegovo ili će njegovo interesovanje za određenu osobu vrlo splasnuti. Nema deljenja, nema flertova. Fer plej. 

Lav 

Suviše ponosan sa vrlo naglašenim egom, Lav vodi računa da ne bude prevaren, ponekad i malo opsesivnije. Ukoliko bi osjetio da se nešto dešava iza njegovih leđa, ne bi najprije sebi mogao da oprosti. To sve dovodi u pitanje njegovu čast i renome. Ponekad umije reagovati vrlo burno i netaktično.

Srbijadanas

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.