I muškarci lažiraju orgazam
Ilustracija

Ovo je glavni razlog

I muškarci lažiraju orgazam

Glavni razlog je nedostatak seksualnog iskustva i loš izbor partnerke, što ima za posljedicu manjak seksualne želje.

Da žene lažiraju orgazam odavno je poznato, ali da i muškarci to rade, tvrde kanadski istraživači ističući da gluma nije strana četvrtini pripadnika jačeg pola. U ispitivanju je učestvovalo 230 muškaraca starosti između 18 do 29 godina koji su priznali da ponekad lažiraju orgazam. 

Glavni razlog je nedostatak seksualnog iskustva i loš izbor partnerke, što ima za posljedicu manjak seksualne želje. Takođe, među razlozima su alkoholisano stanje, kao i želja da se osjećaju bolje. Ali lažiranju su skloni i muškarci zadovoljni izborom partnerke i seksualnim životom. Neki to rade jer žele da partnerka misli da su istovremeno dostigli vrhunac, dok drugi ne žele da im se draga uvrijedi. 

Kako to rade, pitanje je koje zbunjuje mnoge žene. Istraživači su pronašli odgovor. Najčešći način je vaginalni odnos, ali ima muškaraca koji to rade i tokom oralnog i analnog seksa. Iznenađujuće, ali ispostavilo se da što je muškarac skloniji glumi, to je zadovoljniji svojim seksualnim životom.

Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.