Rukometašice Gorice na čelu Amaterske regionalne lige
Rukometašice Gorice

Ubjedljive protiv Lokomotive

Rukometašice Gorice na čelu Amaterske regionalne lige

Rukometašice Gorice savladale su ubjedljivo predstavnice rukomentog kluba Lokomotiva iz Mostara – BiH (27:13), čime su osvojile prvo mjesto u okviru Amaterske regionalne lige u rukometu za sezonu 2015/2016.

Iz RK Gorica podsjećaju da je Amaterska regionalna liga ARL udruženje rukometnih klubova iz regiona koje ima za cilj razvoj ženskog rukometa, razvoj i podsticanje saradnje između klubova i drugih sportskih organizacija, kao i organizovanje različitih sportsko – edukativnih događaja kako za igrače, tako i za stručni kadar.

Utakmica je odigrana juče u Sportskom centru Morača u okviru XII kola Seniorske Amaterske regionalne lige.

"Pred oko 100 gledalaca najbolje su se pokazale Amina Bicić kao najbolji strijelac RK Gorica sa 6 golova i E. Demić iz Lokomotive sa 8 golova", saopšteno je iz RK Gorica.

Na utakmici su sudili Amar Marić sudija iz Mostara i Slavko Šćepanović iz Podgorice, dok je kontrolor bila Tijana Vukčević sa Cetinja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.