Spring Break Montenegro: UMEK, Lea Dobričić i Who See na Kamenovu 22. maja
ilustracija

Cijena karte za elektronski spektakl 10€

Spring Break Montenegro: UMEK, Lea Dobričić i Who See na Kamenovu 22. maja

Već šestu godinu za redom sam početak ljetnje sezone će biti u znaku elektronskog open air festivala Spring Break Montenegro festivala koji će i ove godine ugostiti neka od najpoznatijih imena elektronske svjetske scene: DJ-a i producenta UMEK-a, talentovanu i atraktivnu DJ Leu Dobričić, kao i dobro poznatu crnogorsku hip hop klapu Who See, cijena karate će iznositi 10€ , saopštili su organizatori SBM festivala.

"UMEK je DJ i producent sa više od 20 godina iskustva nastupanja od mračnih “underground” klubova u Berlinu do sjajnih stejdževa u Las Vegasu – ove godine, na SBM festivalu na Kamenovu! Čovjek koji pilotira i, nećete vjerovati, pravi muziku dok to radi! Kada sleti šalje svoju muziku na Toolroom, Spinnin’ records, Great Stuff, Intec ili jednostavno je sačuva za svoj 1605 imprint. Obećava izuzetan provod za sve ljubitelje progressive i deep zvuka", navodi se u saopštenju.

[UMEKPressPhotoPRINTPhotoLukaKase02Copy1]

Više o UMEK-u:

http://soundcloud.com/umek
www.umek.si

"Harizmatična pobjednica takmičenja Burn Studios Residency 2013 – Lea Dobričić rezidentni je DJ u prestižnom klubu na Ibici, koja je u jako kratkom vremenskom period stajala rame uz rame sa najpoznatijim imenima elektronske svejtske scene. Na pločama vrti mix deep house-a, tech house-a, minimal i techno, uvijek sa preciznom tehnikom i ekstremnom elegancijom, i donosi pravo osvježenje, budi jake emocije i nevjerovatnu energiju", ističu organizatori.

[LeaDobricic]

Sarađivala je sa mnogim uticajnim izdavačkim kućama kao što su Elrow Music, Bosphorus Underground Recordings, Italo biusiness, Freshin, Lovable Fairy Tale.

Više o Lei Dobričić:

https://soundcloud.com/leadobricic
https://www.facebook.com/leadobricicofficial/

Poznata crnogorska hip hop klapa Who See, zadnjih godina privlači pažnju regionalne publike svojim specifinim tekstovima i muzikom koja tjera na ponovno slušanje. Čine je 2 bokeljska momka - Mario Đorđević Nojz i Dejan Dedović Deda. Proslavili su se hitom “Reggaeton Montenegro” i nastavili u dobrom ritmu uz “Nemam ti kad”, “Đe se kupaš” i “Prevaspitaj đecu”. Iza sebe imaju dva albuma i prestižnu titulu MTV Best Adria Act.

[whosee]

Više o Who See:

https://www.youtube.com/watch?v=LkpXlTtYP3A
https://www.facebook.com/Who-See-60576829852/timeline

Spring Break Montenegro će se održati 22. maja na plaži Kamenovo u Budvi.

Svi zainteresovani karte mogu kupiti online putem gigstix.me, širom Crne Gore na svim prodajnim mjestima „Štampe“ i „Tabacco“ kao i u agenciji Montenegro Tourist service u Podgorici.

Sam lineup festivala kao i sve dodatne informacije će uskoro biti dostupne na našem sajtu www.sbm.co.me, Facebook stranici fb.me/springbreakmontenegro i društvenim mrežama twitter i instagram. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.