10 načina da razbuktate strasti u vezi ovog proljeća
Ilustracija

Uzbudljivo

10 načina da razbuktate strasti u vezi ovog proljeća

Slijedite neke od ovih prijedloga i vaša djevojka će biti na sedmom nebu.

Evo šta su neki od „najbezobraznijih“ korisnika društvene mreže i sajta Reddit rekli. Vjerujemo da će i vama ovih 10 ideja zagolicati maštu i pojačati želju.

MASAŽA

„Moja djevojka načisto poludi kada joj naredim da legne i namažem je uljem ili lubrikantom. Dok je masiram ne dam joj da se pomjera niti da me dodiruje. Rukama joj prelazim po svim dijelovima tijela, a posebnu pažnju obraćam na grudi, predio oko bradavica i pubični dio na kojem se najduže zadržim. Toliko je izludim masažom trudeći da je ne penetriram prstima, da me ona poslije toga žestoko zaskoči“, piše madkeepz.

VEZIVANJE

„Za ovo morate oboje da budete spremni. Vezivanje će vam definitivno otkriti štošta o vašoj partnerki“, piše diegojones4.

IGRAČKE

„Obožavam kada me dečko veže i onda me uzbuđuje seksi igračkama“, piše Saltyaf999.

LIZANJE UŠIJU

„Ako spadate u one ljude koji se naježe kada vam partner lizne uvo, zamislite da vam to radi za vrijeme seksa“, piše tinoasprilla.

MASTURBIRANJE

„Dok masturbiram uz porniće mnogo više pažnje obraćam na svoje tijelo i to šta mi prija. Audio-vizuelni stimulansi mi definitivno pojačavaju orgazam“, piše Mr_frumpish.

STIMULISANJE PROSTATE

„Ko nije probao ovo ne zna šta je propustio. Nema intenzivnijeg osjećaja nego kada dozvolite da vam djevojka stavi prst u anus i laganim kružnim pokretima stimuliše prostatu. Ako to radi za vrijeme oralnog seksa onda ćete biti u raju“, piše OW_NOT_LIKE_THAT

SIMULTANI ORGAZAM

„Svojevremeno sam otkrio da ukoliko imam nezaštićen seks, najbolje je da se poslužim metodom prekinutog snošaja i da nastavim da se samozadovoljavam, ali vrlo blizu nje, odnosno tako da trljam njen krlitoris sve vrijeme. Svaki put smo dostigli vrhunac u isto vrijeme“, piše GWstorytime.

SEKS U PRIRODI

„Ima li išta ljepše od seksa u šumi. Sve što treba da uradite jeste da je naslonite uz drvo i pustite da hemija odradi svoje“, piše Cosmicatty.
Seksi fantazije koje su im u mislima dok uživaju u solo akciji

POSLIJE OVAKVOG ANALNOG SEKSA MOLIĆE ZA JOŠ

„Nikako je ne forsirajte već to uradite kada vidite da je spremna. Naravno uz puno lubrikanata, dok je jednom rukom pridržavate za guzu drugom joj stimulišite klitoris. Možete u igru da uključite i vibrator koji ćete s vremena na vrijeme sporim pokretima stavljati u njenu vaginu. Snažan i moćan orgazam je zagarantovan“, piše GassyPenguin.

Menshealth

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.