Podgorica: Prva promo žurka u znaku benda Sinhro

City Groove festivala

Podgorica: Prva promo žurka u znaku benda Sinhro

Prva promo party, u susret City Groove festivala koji će biti održan na Stadionu malih sportova od 13. do 15. maja, zakazan je za subotu u atrijumu objekta The Capital Plaza.

Očekuje vas dobra muzika i najbolja energija, uz bend Sinhro.

Rock trio iz Boke Kotorske - Sinhro osnovan je 29. maja 2015. godine u  Kotoru. Sastav čine, Željko Abramović-Zele, gitara & Vokal, zatim Enver Kikić- Bass & Vokal i Željko Samardžić- Bubnjevi.

Kada su oformljeni, radili su sa raznim pjevačima dok nije donijeta drugačija odluka, a to je predstaviti publici klasični rock zvuk u formi trija.

sinhroo

Bend izvodi obrade poznatih svjetskih & ex yu pop-rock hitova, kao i  funky i blues-rock klasike. Često nastupaju po Crnoj Gori, a ljubitelji dobre svirke imali su priliku da ih čuju u Kotoru, Tivtu, Budvi, Herceg-Novom, Podgorici, Danilovgradu,…

U planu im je snimanje autorskog singla i spota, što će se, kako  najavljuju, najvjerovatnije desiti poslije ljeta.

Svi članovi sastava Sinhro imaju više od 10 godina iskustva na crnogorskoj muzičkoj sceni, a pojedini iza sebe imaju i zapisani autorski rad.

Žurka počinje u 22 sata, ulaz je slobodan, a u slučaju kiše, promo party će se održati u Hard Rock Cafe-u.

sinhro1

Da napomenemo, da su ulaznice za City Groove od danas u prodaji,  komplet karata za trodnevni festival staje 15 eura, a po toj,  promotivnoj cijeni biće u prodaji do 1. maja.

Karta za prvo veče festivala košta osam, za drugo deset eura, dok  završno veče City Groova sponzori i organizatori poklanjaju svim  posjetiocima i ulaz je slobodan. Ulaznice se mogu naći u Hard Rock Cafe-u u Podgorici , zatimu većim IDEA marketima u Podgorici, Nikšiću i Baru, kao i nasvim prodajnim mjestima mreže Gigstix ( S press, 
Tabacco i Štampa), a detaljna upustva sa tačnim adresama mogu se naći na www.koncerti.me.

Festistival City Groove organizuje agencija Comfortably Numb uz podršku Glavnog grada, Tuborga, Capital Plaze, Hard Rock Cafea, Elektroprivrede, Jeger mastera, Media Publicuma…

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.