Muškarci rođeni u ova 4 znaka su najgori u krevetu
Ilustracija

Astrologija

Muškarci rođeni u ova 4 znaka su najgori u krevetu

Topla preporuka je da što dalje bježite od njih, jer ako se nađete zajedno među čaršavima uopšte vam neće biti svejedno.

BLIZANCI

Mnogi Blizanci umiju da koriste i mozak za vrijeme seksa, što ne može da odmogne. Međutim, muškarci u ovom znaku vole da se hvale i sami su vrlo spremni na akciju, ali kada dođe do tog trenutka, odustaju ili se foliraju. Kod njih je seks uvijek brzinski, a u krevetu su prilično sebični.

DJEVICA

Znak koji je najviše pominjan zbog suzdržanog i nedovoljno spontanog seksa. Muškarci su teški perfekcionisti i desi se da im sitan i nebitan detalj uništi potenciju. I stide se ili tripuju kao da ih je svako na svijetu u tom trenutku video. To zna da bude totalna propast. Djevice inače vole da gledaju, ali često ostane na tome.

STRIJELAC

Karakteristika kod muških pripadnika znaka Strijelac je po pravilu avanturizam i eksperimentisanje, a kod ženskih baš naprotiv – tradicionalizam bez mnogo eksperimentisanja. Dakle, loš seks ovde proizilazi iz prevelike želje jednih za nečim novim, perverznim i uzbudljivim i preterane želje ovih drugih, za klasičnim, zdravim, ali konvencionalnim odnosom. Kada im to nije po volji, Strijelci gledaju da se što prije sve to završi, a onda pobjegnu glavom bez obzira.

RIBE

Ribe su inače jako emotivan, dubok, senzualan i seksualan znak, a to može da se ispostavi kao problem i u seksu i u ljubavi. To je znak koji najviše uživa, ali i najviše pati u "seksu sa emocijama" (i to važi za oba pola), pa potencijalnih problema za akciju u krevetu ima i previše.

B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.