Ovaj napitak će podmladiti vaše krvne sudove, a sve sastojke već imate u kuhinji
Foto: Thinkstock

Recept

Ovaj napitak će podmladiti vaše krvne sudove, a sve sastojke već imate u kuhinji

Krvni sudovi su jako važni za zdravlje cijelog organizma, a biće vam izuzetno zahvalni ako povedete računa o njima. To možete učiniti, prije svega, adekvatnom ishranom.

Međutim, moderan način života ne ostavlja nam mnogo prostora da se bavimo sobom i svojim tijelom, pa je ovaj napitak pravo riješenje za vaše krvne sudove. Brzo i lako se se pravi, a sastojke već imate u kući, piše portal Novodoba.

Masti, gluten, holesterol i mnoge druge štetne supstance mogu da stvore ugruške i zalijepe se za zidove arterija. To može dovesti do srčanog i moždanog udara, a i do mnogih drugih oboljenja. Važno je preduzeti korake kako bi vaše tijelo ostalo zdravo.

Potrebni sastojci:

¼ šolje limunovog soka
2 stabljike celera
1 ljuta paprika ili ½ kašičice bibera
1 kašika struganog đumbira
1 šolja soka od paradajza, svježe cijeđenog najbolje

Sve sastojke izblendirajte dok ne dobijete homogenu masu. Ovaj recept je samo za jednu porciju. Ako ga pijete između obroka, može pomoći vašem varenju i hidrataciji.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.