Približili se nemirnom moru, a onda ih je talas
Foto: YouTube / Olivier Lou

Poigrali su se sa životom

Približili se nemirnom moru, a onda ih je talas "pokupio" (VIDEO)

Muža i ženu u Francuskoj spasila su dvojica muškaraca koji su se našli u blizini. Bračni par je stajao preblizu nemirnom moru, odnosno talasima koji su dostizali visinu i do pet metara.

Veliki talasi izazvani vjetrom, koji je duvao brzinom 138 kilometara na sat, povukli su stariji par u more, a u nezgodnoj situaciji je bio i muškarac koji je htio da im pomogne. 

Bračni par starosti 75 i 76 godina prišli su moru na francuskoj obali kada je voda prvo povukla muškarca, a ubzo zatim i njegovu spurgu. 

Na istom mjestu se našao turista iz Pariza Oliver Lu koji im je priskočio u pomoć, iako je i njega voda u jednom trenutku povukla. Srećom, uspio je da ih odvuče do kopna gdje je nesrećnim ljudima pritekao u pomoć i Erik Roudut koji se šetao sa suprugom u blizini plaže. 

Pogledajte video:

Bulevar

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.