Teška saobraćajna nesreća kod Žepča: Tri osobe poginule, tri teže povrijeđene
ilustracija

BiH

Teška saobraćajna nesreća kod Žepča: Tri osobe poginule, tri teže povrijeđene

U mjestu Goliješnica na magistralnom putu M17 između Maglaja i Žepča sinoć oko 23 sata dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su smrtno stradale tri osobe.

Prema riječima dežurnog operativnog MUP-a ZDK nesreća u kojoj su učestvovala dva putnička motorna vozila dogodila se oko 23 sata i 15 minuta, a u njoj su smrtno stradale tri sobe dok su tri teško povrijeđenje, prenose federalni mediji.

Smrtno stradale osobe nalazile su se u automobilu Mercedes, dok su povrijeđene osobe bile u Land Cruiseru, austrijskih registarskih oznaka.

Pripadnici sektora Krim policije obavili su uviđaj kojim je rukovodio dežurni kantonalni tužilac.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.