Tri stvari za kojima svaki muškarac pati
Ilustracija

Učinite sve da vaš muškarac bude zadovoljan

Tri stvari za kojima svaki muškarac pati

Muškarci vole žensko tijelo, ali ne samo da ga gledaju, već i da ga dodiruju.

Kada je seks u pitanju, nisu samo žene te koje pate i žele određene stvari koje mukarci ne ispunjavaju. Zapravo, i muški pol ima određene neispunjene želje koje im mnoge žene uskraćuju. 

U nastavku članka pročitajte o čemu se radi i pokušajte da učinite sve da vaš muškarac bude srećan i zadovoljan. 

1. Muškarci vole žensko tijelo, ali ne samo da ga gledaju, već i da ga dodiruju. Prema tome, opustite se, skinite se goli, odvucite ga pod tuš i priuštite mu to zadovoljstvo da vas dodiruje po tijelu gdje god stigne i želi. 

2. Muškarci uživaju u oralnom seksu i više nego što mi to mislimo, pa se potrudite nekada da ga iznenadite. Pružite mu oralni seks kada to najmanje očekuje – biće prezadovoljan. 

3. Muškarci vole kada žena uzdiše tokom seksa, prema tome nemojte da ćutite. Takođe, jedan od omiljenih prizora mu je kada vidi kako uživaž. Prema tome, vodite ljubav u pozi u kojoj će imati pogled na vaše tijelo i na sam čin vođenja ljubavi.

Superžena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.