Kako da znate da li ima iskustva u seksu?
Foto: Shutterstock

Male cake

Kako da znate da li ima iskustva u seksu?

Nije lako na prvi pogled prepoznati da li je neko iskusan u seksu ili ne. Sa druge strane vrlo je bitno da muškarac ima iskustva, bez obzira da li je partnerka previše zahtjevna ili ne.

Zato vam predstavljamo nekoliko caka, kako biste mogle brzo da zaključite da li ON ima iskustva ili ne.

1. U fioci pokraj kreveta drži kondome, seksi igračke i lubrikante, a u ormariću u kupatilu ima uložaka, tampona, uskocni, ženskih žileta za brijanje i dodatnih četkica za zube. Njega ništa ne može da iznenadi.

2. Lijepo uređeno i uredno kupatilo znak su da muškarac u svoj stan dovodi žensko društvo.

3. Prilazi ženama sa velikom dozom samopouzdanja i razgovara sa njima o najrazličitijim temama, ali se nikad ne hvali svojim postignućima u seksu. Prije će se njegovim iskustvom pohvaliti njegova bivša, nego on. On je čovjek od akcije.

4. Nespretnost nije dio njegovog rječnika, niti ponašanja. Ima izvrsnu kontrolu nad svojim tijelom, uvijek zna gdje da sjedne, kako da izađe iz automobila ili kako da osvoji ženu na plesnom podijumu.

5. Zna da se služi jezikom u doslovnom i prenesenom značenju. Umjetnost šaputanja nestašnih rečenica prije odlaska u spavaću sobu za njega nije nepoznanica. U izražavanju svojih želja je vrlo jasan i precizan.

Alo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.