Ričard Gir pokazao 34 godine mlađu djevojku (FOTO)
Ričard Gir sa djevojkom

Pretjerao

Ričard Gir pokazao 34 godine mlađu djevojku (FOTO)

Svi su ostali bez teksta kada je Ričard Gir prošetao crvenim tepihom sa svojom novom djevojkom. Gir (66) je ponosno držao za ruku svoju djevojka Aleksandru Silvu (32) tokom premijere filma "Time Out Of Mind", piše portal Stil.

Razlika u godinama je bila više nego vidljiva. Plavuša je od glumca mlađa pune 34 godine, a vezu su započeli u junu ove godine.

Ričard Gir je bio obučen u crno odijelo i bijelu košulju bez kravate, dok je njegova djevojka bila u bijeloj haljini do koljena.

Poznato je da posljednjih godina gospoda iz Holivuda preferiraju zabavljanje sa mladim djevojkama, ali Gir je pretjerao s obzirom da mu ova djevojka može biti kćerka, koliko godina ima.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.