Rese su i dalje hit
Ilustracija

Retro moda se ne predaje

Rese su i dalje hit

Ove sezone rese su glavni ukras na haljinama, tunikama, torbama, bluzama, jaknama, čizmama, patikama...

Retro moda se ne predaje, pa su osim "zvoncara", četvrtastih potpetica, mantila od velura i "pečvorka" koji su vladali modnom scenom sedamdesetih godina prošlog vijeka, apsolutni hit i rese kao modni detalj. Ove sezone one su glavni ukras na haljinama, tunikama, torbama, bluzama, jaknama, čizmama, patikama, a kreatori su se dosjetili da ih stave i na - farmerke. 

Trendi iscijepanim modelima daju još moderniju notu, odlično se uklapaju uz cipele sa visokom štiklom i blejzerom. U ležernijim varijantama mogu da se nose sa patikama i baletankama, jer rese dopiru do članaka na nogama i predviđene su i za ravnu obuću.

Izvor: Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.