Jednostavna vježba za brzo oblikovane ruke!
Ilustracija

Probajte

Jednostavna vježba za brzo oblikovane ruke!

Za lijepo zategnute mišiće ruku, nije vam neophodno mnoštvo sprava u teretani! Na stepenicama, na stolici, uz samo jedan par malih tegova, možete oblikovati bicepse samo jednom najboljom vežbom!

Naučnicima prepuštamo da se bave komplikovanim istraživanjima, a za sebe “prepisujemo” samo najbolje rezultate. 

Zato nas itekako zanima studija Američkog savjeta za fitnes, koji je za cilj imao da se otkrije koja vježba je najbolja za oblikovanje ženskih bicepsa, a to je ispostavilo se, koncentracioni pregib.

Evo kako se radi ova jednostavna vježba sa naizgled komplikovanim nazivom.

Sjednite na ivicu stolice ili stepenica, nagnite se ka strani one ruke koju želite da vježbate i nadlakticom se oslonite na unutaršnju stranu butine.

Raširite noge dovoljno da imate prostora da opružite ruku u kojoj držite teg. Polako podižite teg sa osloncem nadlaktice na butinu, i uradite od 6-12 ponavljanja u 3-6 sesija. 

Izvor: Lisa.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.