Šumahera ne posjećuju ni najbliži prijatelji
Mihael Šumaher

Porodica čuva privatnost

Šumahera ne posjećuju ni najbliži prijatelji

Poznati brazilski novinar koji prati Formulu 1 Režinaldo Leme rekao je da shvata zašto porodica Mihaela Šumahera toliko pažljivo čuva njegovu privatnost.

Leme, koji već decenijama putuje na trke Formule 1 kao novinar, rekao je u intervjuu za brazilsku televiziju „SporTV“ da čak ni najbliži prijatelji sedmostrukog svjetskog šampionata više ne posećuju legendarnog Njemca, prenosi B92.

„Porodica je odlučila da zabrani bilo kakav pristup Šumaheru, posebno medijima. Ali, čak ni njegovi najbliži prijatelji više ne posećuju Šumahera. Već duže vrijeme, čak ni Felipe Masa nije bio tamo jer shvata da porodica želi da provede to vrijeme sa njim, a on to želi da zaštiti. Svi znaju da je Šumaher u vegetativnom stanju. Izgubio je mnogo mišićne mase i veoma je mršav. U jednim njemačkim novinarima se pojavilo da ima samo 45 kilograma i porodica je odmah podnijela tužbu. Sumnjam da je ta informacija došla iz porodice, jer to vidim kao njeno pravo da ga zaštiti“, rekao je Leme. 

Šumaher je krajem 2013. godine doživio teške povrede glave u padu tokom skijanja i pola godine je proveo u komi, da bi u junu prošle godine bio prebačen na kućno liječenje u Švajcarsku. Od tada je porodica legendarnog Njemca davala malo informacija o njegovom stanju, samo da polako napreduje, a poslednjih mjeseci nije bilo nikakvih vijesti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.