Trik Kim Kardašijan: Kako do punijih usana za samo 30 sekundi? (Video)

Postupak od samo dva koraka

Trik Kim Kardašijan: Kako do punijih usana za samo 30 sekundi? (Video)

Djeluje nevjerovatno, ali Kim je pokazala kako do savršenih usana u samo 2 koraka i par sekundi...

Kim Kardašijan je svoj način šminkanja dovela do savršenstva i vjerujemo da joj skoro svi zavide na porculanskom tenu, naglašenim očima i senzualnim usnama, prenosi Superžena. 

Kako bi pomogla djevojakam, popularna brineta je osmislila aplikaciju putem koje korak po korak opisuje kako se savršeno našminkati. Jedan od njenih najjednostavnijih, ali ništa manje savršenih make-up trikova svakako je onaj koji opisuje kako da naglasite usne. 

Želite da isprobati Kim Kardašijan trik, donosimo postupak od samo dva koraka za koji vam je potrebno da izdvojite svega 30 sekundi. 

Pogledajte i iskopirajte:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.