Recite zbogom ispucalim usnama!
Ilustracija

Za njegovane i meke usne

Recite zbogom ispucalim usnama!

Kada duva vjetar i temperatura se spusti zaista je teško održati njegovane i meke usne. Ali ako znate kako da se riješite suvih i grubih slojeva kože usana, sve je lakše!

Ukoliko imate problema s ispucalim usnama, svakako treba da pojačate njegu uz pomoć dobrog balzama, ali i pilinga, poručuju stručnjaci.

Kvalitetan piling možete i sami napraviti od sastojaka koje vjerovatno već imate u kuhinji.

Sve što vam je potrebno jeste jedna kašičica bijelog šećera, jedna kašičice smeđeg šećera, jedna kašičica meda i jedna i po kašičica maslinovog ulja.

Sastojke dobro pomiješajte i, po mogućnosti, stavite u posudicu koju možete zatvoriti.

Na čiste usne nanesite malo pilinga i nježno ga utrljajte prstima. Isperite mlakom vodom i zatim nanesite balzam koji inače koristite.

Ovaj postupak trebalo bi ponavljati dva puta nedeljno.

RTS

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.