Ovi horoskopski znaci stalno prave modne promašaje
Ilustracija

Ne znaju da se obuku

Ovi horoskopski znaci stalno prave modne promašaje

Naravno da svako treba da nosi ono što voli i ne bude rob trendova, ali neka pravila treba da se poštuju kako bi izgledali lijepo ili bar pristojno. Ovi znakovi to nikako ne umiju.

Lav 

Ovaj egoista slijepo prati trendove. I to sve trendove koji izađu, u isto vrijeme. Sve nabacaju na sebe kako bi izgledali kul i moderno, a em što ne znaju to da iznesu, em izgledaju prilično smiješno. Ako vidite djevojku sa drečavo tirkiznom bojom kose, ogromnim hipsterskim naočarima bez dioptrije, u pocijepanim mrežastim čarapama, preko kojih je navukla prugaste pamučne dokoljenice i obukla ih na sandale sa vrtoglavo visokom štiklom (čarape na sandale, nikako, nikada neće biti moderne), znajte da je Lav u horoskopu. Toliko pati od toga da bude u centru pažnje da će učiniti sve da bude primijećen. Apsolutno ista priča je i sa muškarcima rođenim u ovom znaku.

Ovan

Žene rođene u ovom znaku, drže do sebe i znaju da se obuku u skladu sa prilikom. Vole udobnost, ali će je uvijek iskombinovati u skladu sa modom i izgledaće sjajno. Muškarci Ovnovi su totalno druga priča, zato se ovaj znak i nalazi na ovoj listi. Oni su totalno operisani od mode i nose samo ono što oni hoće. Toliko su tvrdoglavi da ako im ukažete kako su se loše obukli, namjerno, iz inata, nastaviće da se oblače tako. Košulje iz praistorije, poderane farmerke (ne iz fazona, već od starosti), bijele čarape na crne cipele, sve to možete vidjeti na muškom primjerku ovog znaka. Oni su ubijeđeni da izgledaju dobro i ko ste vi da im kažete suprotno. Boje koje oni spoje ne bi spojilo ni dijete od dvije godine, al' eto - njima se sviđa. Uopšte ne mare za modu, udobnost je prioritet. 

Srbija danas

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.